Concept RegisterExecuteur


Steeds meer nabestaanden zijn op zoek naar hulp van deskundigen voor de afwikkeling van een nalatenschap. Ook de behoefte aan professionele hulp bij de zakelijke voorbereidingen van een overlijden vertoont een forse groei. Om aan deze toenemende behoefte tegemoet te kunnen komen, heeft Interfin een totaalconcept ontwikkeld: de RegisterExecuteur.

Door gebruik te maken van dit totaalconcept bent u als RegisterExecuteur in staat om op een deskundige en transparante wijze uw klanten te ontzorgen en te adviseren bij de voorbereiding en de afwikkeling van hun nalatenschap.

Onderdelen van het totaalconcept zijn onder meer :

  • het gebruik van het Digitaal Nalatenschapsdossier (uniek in Nederland!);
  • de begeleiding door de Expertisedesk;
  • de aansprakelijkheidsverzekering.
ls RegisterExecuteur onderscheidt u zich van anderen, want u heeft het gewenste niveau van deskundigheid en door de opleiding RegisterExecuteur is uw kennis volledig en actueel.

Als RegisterExecuteur onderscheidt u zich van anderen, want u heeft het gewenste niveau van deskundigheid en door de opleiding RegisterExecuteur is uw kennis volledig en actueel.

Tot slot wordt u bij de uitvoering van de werkzaamheden ondersteund door RegisterExecuteur Expertisedesk op administratief, vakinhoudelijk en commercieel gebied.

Meer informatie over dit totaalconcept kunt u vinden op www.register-executeur.nl.

Ook kunt u contact opnemen met de RegisterExecuteur Expertisedeskvia expertisedesk@registerex.nl of via telefoonnummer 036 - 720 09 18.